1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Bőr kesztyű, Respect, Spartan műbőr

A RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ A HARCOSOK KEDVENC TÁMADÓ "FEGYVERE". DUPLÁN RÖGZÍTHETŐ CSUKLÓPÁNTJA MÉG TÖKÉLETESEBB ILLESZKEDÉST BIZTOSÍT.


RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ - A FEGYELMEZETT HARCOSOKNAK!

A Spártai bokszkesztyű színe erőt, tekintélyt és veszélyt sugároz, így ellenfeled már a küzdelem elején pszichológiai "hadviselés" áldozatává válik. Ha a bokszkesztyű színe sötét, az ellenfeled nehezebben tudja követni, így ütéseid meglepetésszerűen hathatnak rá. Ez a kesztyű bizony képes a meglepetésekre. Kialakítását illetően alacsony tömésű bokszkesztyű. Nagyon kényelmes és kiválóan alkalmas a pontos ütések bevitelére. Műbőr bokszkesztyűink gyártásánál nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségű alapanyagok kiválasztására, hisz az alapanyag minősége meghatározza a kesztyű minőségét is. A boxkesztyű szellőzése a hálós tenyérrésznek köszönhetően biztosítva van, ez tovább fokozza a komfortérzetet. A varrással rögzített hüvelykujj és a tépőzáras csuklópánt segíti megóvni a kezet az ízületi sérülésektől. A Spartan bokszkesztyűt duplán rögzíthető csuklópánttal láttuk el, hogy az illeszkedése még tökéletesebb legyen. Nem csak felnőtt-, hanem gyerek méret is elérhető belőle.


A RESPECT SPÁRTAI BOKSZKESZTYŰ ELŐNYEI:
kiváló minőségű műbőr borítás
széles csuklópánt
csuklópántja duplán rögzíthető
szellőzős tenyérrész
divatos külső

Milyen sportokhoz ajánljuk?

A boxkesztyűt elsősorban box, kick-box, thai-box, kempo edzésekhez ajánljuk, de a karate egyes szabályrendszerei is lehetővé teszik használatukat.


Méretek:

8-16 OZ

Milyen a jó bokszkesztyű?

A Respect bokszkesztyűink bírják a magas igénybevételt, valamint egyaránt védik a kesztyű használóját és ellenfelét a sérülésektől.


Milyen kiegészítőt válassz a kesztyű mellé?

Amit ne hagyj ki, az a bandázs, vagy bandázskesztyű! Ez fogja megtartani és megvédeni a csuklódat a sérülésektől. Óvja a kezedet az izzadtságtól és könnyebben tisztítható, mint a kesztyű. Érdemes a boxkesztyű mellett elgondolkodni egy jó fejvédőn, vagy fogvédőn is. Ezek a kiegészítők sokkal olcsóbbak, mint a fogorvos egy rosszul sikerült edzést követően. laugh


Egy jó tipp, amit minden sportolónak tudnia kellene! Mindegy mit sportolsz, erre érdemes figyelned!

Ahhoz, hogy megfelelően tudjunk fejlődni, megtartsuk, vagy javítsuk egészségünket nem elég csak az edzésekre lejárni és becsületesen végigcsinálni az edző által kiadott feladatokat, gyakorlatokat. A szervezetünknek, izomzatunknak szüksége van megfelelő mikró-, és makró tápanyagokra is. Éppen ezért a táplálékkiegészítők manapság természetes és praktikus kiegészítőnek számítanak. Használd ki te is pozitív hatásukat!


Miben segít neked egy táplálékkiegészítő?

Ha egy szóban kellene válaszolni, akkor mindenben! Természetesen nem mindegy, hogy fogyni, vagy hízni szeretnél, izmosodnál, vagy csak az energiaszintedet növelnéd. Az is lehet, hogy "csak" az egészségedet, az immunrendszeredet szeretnéd karbantartani, vagy a gyorsabb regenerálódás miatt választanál táplálékkiegészítőt magadnak.


Melyek a legfontosabb táplálékkiegészítők amikre szükséged van?

A célodtól függetlenül elmondhatjuk, hogy a vitaminra, és a fehérje, illetve aminosav utánpótlásra kell jobban odafigyelned! A megnövekedett terhelés (edzés) következtében, szervezetünk, izomzatunk hiányt szenvedhet az előbb említett mikró- és makró tápanyagokból. Ha ezek a tápanyagok nem állnak a rendelkezésedre megfelelő mennyiségben, az nem csak az edzés rovására mehet, de hosszú távon biztos lehetsz benne, hogy az egészséged is veszélybe kerülhet.

 

Színek:

 
 10oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 12oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 14oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 16oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 

 


Gyártó:
Respect

 

Kategória: Webáruház termékek / Edzőfelszerelések / Box kesztyűk

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  www.borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

www.borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete birkózás,Ruca Fighter,joga,nunchaku,herevédő,táska,kiöntős fogvédő,karate nadrág,kung fu cipő,önvédelmi eszköz,kyokushin karate,lábszárvédő,mélyütésvédő,karate szótár,neoprén térdvédő,szamurájok,alkarpajzs,Borsod,box zsák,vállvédő,ju jitsu,labdarúgás,kézilabda,sporteszköz,taekwondo,bo,fémmerevítéses térdrögzítő,Adidas,Bódi,chi kung,wkf seikenvédő,box nadrág,birkózó cipő,adidas birkózó cipő,öv,női altestvédő,budo nadrág,szőnyeg,wakizashi,térdgumi,zacskós fogvédő,vászon zsák,Fuji,foci,karate,Everlast,hajlított pontütő,mellkasvédő,tenyeres pontütő,Miskolcon,miskolci,kata könyv,csuklóvédő,karate sípcsontvédő,kapus kesztyű,birkózó fülvédő,önvédelmi felszerelés,shotokan karate,műbőr pajzs,jo,aikido,expander,wkf sípcsontvédő,tatami,sportfelszerelés,bíró felszerelés,vaksz,sípcsontvédő,seikenvédő,fa hulahopp karika,puzzle tatami,műbőr pontütő,Kaiten,bokarögzítő,budo kabát,rugalmas bandázs,küzdősport,verseny fejvédő,műbőr fejvédő,BAZ megye,karate mellvédő,box cipő,függeszthető zsák,box,fit labda,combgumi,budo,rugalmas seikenvédő,önvédelmi ruha,versenysportok,judo nadrág,fejvédő,sportruha,térdrögzítő,arccsontvédő,karate kabát,magnézia kocka,iskolai sportfelszerelés,verseny mellvédő,önvédelem,kineziológiai tapasz,zselés fogvédő,wkf mellvédő,csuklóerősítő,mma kesztyű,testütő pajzs,egykezes súly,torna,szauna ruha,csuklómerevítő,alkarvédő,thai box,mma,meleg vizes fogvédő,mellvédő,mma sípcsontvédő,szuszpenzor,tapadószalag bandázs,bokavédő,kung fu,Kime,judo szőnyeg,pilates,tanto,női mélyütésvédő,gyerek fogvédő,vállrögzítő,csuklórögzítő,amerikai foci,box kesztyű,rácsos fejvédő,alhasvédő,judo ruha,katana,gyerek fejvédő,adidas mellvédő,női mellvédő,judo,Saman,tonfa,pontütő,Matsuru,kézilabda térdvédő,gumikés,bőr fejvédő,aerobik,4F,shuriken,Kulcsszavak: sport,balett cipő,bandázs,fitnesz,könyv,kempo,adidas box cipő,súlyemelő kesztyű,röplabda,harcművészet,sportszár,thai box nadrág,kendo,térdvédő,fogvédő,bokagumi,bőr pontütő,bőr pajzs,párnás térdvédő,zsákütő kesztyű,rögzítőpántos fogvédő,combvédő,fogyasztó kerék 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! bokagumi,alhasvédő,fémmerevítéses térdrögzítő,gyerek fejvédő,karate mellvédő,műbőr pontütő,bőr fejvédő,iskolai sportfelszerelés,karate sípcsontvédő,katana,nunchaku,sportfelszerelés,csuklóerősítő,szamurájok,kézilabda térdvédő,bokarögzítő,tapadószalag bandázs,seikenvédő,önvédelem,judo,Ruca Fighter,szuszpenzor,box,önvédelmi eszköz,box nadrág,sportruha,fejvédő,kendo,térdvédő,fogvédő,könyv,verseny mellvédő,miskolci,párnás térdvédő,női mélyütésvédő,aerobik,pontütő,pilates,neoprén térdvédő,tatami,adidas mellvédő,csuklómerevítő,box cipő,bokavédő,mellvédő,tenyeres pontütő,Fuji,bandázs,wkf sípcsontvédő,verseny fejvédő,bo,kapus kesztyű,női mellvédő,Saman,4F,box kesztyű,kineziológiai tapasz,judo nadrág,kung fu cipő,fit labda,tonfa,kung fu,függeszthető zsák,térdgumi,karate nadrág,küzdősport,csuklóvédő,expander,judo ruha,Everlast,zacskós fogvédő,bőr pontütő,balett cipő,amerikai foci,rögzítőpántos fogvédő,mélyütésvédő,birkózás,shotokan karate,judo szőnyeg,chi kung,birkózó cipő,birkózó fülvédő,térdrögzítő,alkarvédő,puzzle tatami,foci,shuriken,versenysportok,Adidas,bőr pajzs,műbőr pajzs,zselés fogvédő,herevédő,joga,BAZ megye,röplabda,adidas birkózó cipő,karate szótár,öv,fitnesz,önvédelmi felszerelés,ju jitsu,Borsod,Kime,szőnyeg,sípcsontvédő,kézilabda,fa hulahopp karika,női altestvédő,wkf seikenvédő,budo nadrág,torna,karate kabát,mma sípcsontvédő,csuklórögzítő,aikido,sporteszköz,taekwondo,műbőr fejvédő,kyokushin karate,zsákütő kesztyű,rugalmas bandázs,gumikés,testütő pajzs,budo,önvédelmi ruha,szauna ruha,Bódi,budo kabát,box zsák,tanto,combgumi,fogyasztó kerék,súlyemelő kesztyű,arccsontvédő,magnézia kocka,thai box nadrág,rácsos fejvédő,sportszár,kata könyv,jo,meleg vizes fogvédő,wkf mellvédő,hajlított pontütő,mellkasvédő,táska,vállrögzítő,alkarpajzs,vászon zsák,kiöntős fogvédő,egykezes súly,lábszárvédő,Matsuru,mma kesztyű,kempo,Kaiten,vállvédő,mma,karate,Kulcsszavak: sport,Miskolcon,vaksz,adidas box cipő,labdarúgás,wakizashi,gyerek fogvédő,bíró felszerelés,harcművészet,combvédő,rugalmas seikenvédő,thai box

  Powered by:   UWS