1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

Bőr kesztyű, Respect, Spartan műbőr

A RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ A HARCOSOK KEDVENC TÁMADÓ "FEGYVERE". DUPLÁN RÖGZÍTHETŐ CSUKLÓPÁNTJA MÉG TÖKÉLETESEBB ILLESZKEDÉST BIZTOSÍT.


RESPECT SPARTAN BOXKESZTYŰ - A FEGYELMEZETT HARCOSOKNAK!

A Spártai bokszkesztyű színe erőt, tekintélyt és veszélyt sugároz, így ellenfeled már a küzdelem elején pszichológiai "hadviselés" áldozatává válik. Ha a bokszkesztyű színe sötét, az ellenfeled nehezebben tudja követni, így ütéseid meglepetésszerűen hathatnak rá. Ez a kesztyű bizony képes a meglepetésekre. Kialakítását illetően alacsony tömésű bokszkesztyű. Nagyon kényelmes és kiválóan alkalmas a pontos ütések bevitelére. Műbőr bokszkesztyűink gyártásánál nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségű alapanyagok kiválasztására, hisz az alapanyag minősége meghatározza a kesztyű minőségét is. A boxkesztyű szellőzése a hálós tenyérrésznek köszönhetően biztosítva van, ez tovább fokozza a komfortérzetet. A varrással rögzített hüvelykujj és a tépőzáras csuklópánt segíti megóvni a kezet az ízületi sérülésektől. A Spartan bokszkesztyűt duplán rögzíthető csuklópánttal láttuk el, hogy az illeszkedése még tökéletesebb legyen. Nem csak felnőtt-, hanem gyerek méret is elérhető belőle.


A RESPECT SPÁRTAI BOKSZKESZTYŰ ELŐNYEI:
kiváló minőségű műbőr borítás
széles csuklópánt
csuklópántja duplán rögzíthető
szellőzős tenyérrész
divatos külső

Milyen sportokhoz ajánljuk?

A boxkesztyűt elsősorban box, kick-box, thai-box, kempo edzésekhez ajánljuk, de a karate egyes szabályrendszerei is lehetővé teszik használatukat.


Méretek:

8-16 OZ

Milyen a jó bokszkesztyű?

A Respect bokszkesztyűink bírják a magas igénybevételt, valamint egyaránt védik a kesztyű használóját és ellenfelét a sérülésektől.


Milyen kiegészítőt válassz a kesztyű mellé?

Amit ne hagyj ki, az a bandázs, vagy bandázskesztyű! Ez fogja megtartani és megvédeni a csuklódat a sérülésektől. Óvja a kezedet az izzadtságtól és könnyebben tisztítható, mint a kesztyű. Érdemes a boxkesztyű mellett elgondolkodni egy jó fejvédőn, vagy fogvédőn is. Ezek a kiegészítők sokkal olcsóbbak, mint a fogorvos egy rosszul sikerült edzést követően. laugh


Egy jó tipp, amit minden sportolónak tudnia kellene! Mindegy mit sportolsz, erre érdemes figyelned!

Ahhoz, hogy megfelelően tudjunk fejlődni, megtartsuk, vagy javítsuk egészségünket nem elég csak az edzésekre lejárni és becsületesen végigcsinálni az edző által kiadott feladatokat, gyakorlatokat. A szervezetünknek, izomzatunknak szüksége van megfelelő mikró-, és makró tápanyagokra is. Éppen ezért a táplálékkiegészítők manapság természetes és praktikus kiegészítőnek számítanak. Használd ki te is pozitív hatásukat!


Miben segít neked egy táplálékkiegészítő?

Ha egy szóban kellene válaszolni, akkor mindenben! Természetesen nem mindegy, hogy fogyni, vagy hízni szeretnél, izmosodnál, vagy csak az energiaszintedet növelnéd. Az is lehet, hogy "csak" az egészségedet, az immunrendszeredet szeretnéd karbantartani, vagy a gyorsabb regenerálódás miatt választanál táplálékkiegészítőt magadnak.


Melyek a legfontosabb táplálékkiegészítők amikre szükséged van?

A célodtól függetlenül elmondhatjuk, hogy a vitaminra, és a fehérje, illetve aminosav utánpótlásra kell jobban odafigyelned! A megnövekedett terhelés (edzés) következtében, szervezetünk, izomzatunk hiányt szenvedhet az előbb említett mikró- és makró tápanyagokból. Ha ezek a tápanyagok nem állnak a rendelkezésedre megfelelő mennyiségben, az nem csak az edzés rovására mehet, de hosszú távon biztos lehetsz benne, hogy az egészséged is veszélybe kerülhet.

 

Színek:

 
 10oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 12oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 14oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 
 
 16oz    Ára: 18 500 Ft   Minimális rendelés: 1 pár
 
 

 


Gyártó:
Respect

 

Kategória: Webáruház termékek / Edzőfelszerelések / Box kesztyűk

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  www.borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

www.borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete mellvédő,karate,Miskolcon,herevédő,tanto,küzdősport,gyerek fejvédő,testütő pajzs,zacskós fogvédő,sportruha,műbőr pajzs,box zsák,box nadrág,wakizashi,expander,kung fu,combgumi,egykezes súly,Kulcsszavak: sport,thai box nadrág,női altestvédő,adidas box cipő,rögzítőpántos fogvédő,4F,kézilabda,mellkasvédő,fa hulahopp karika,önvédelmi eszköz,tonfa,női mélyütésvédő,wkf mellvédő,kapus kesztyű,fitnesz,tapadószalag bandázs,box,röplabda,pilates,táska,lábszárvédő,judo ruha,térdgumi,jo,fejvédő,sportszár,hajlított pontütő,vállrögzítő,miskolci,fogvédő,súlyemelő kesztyű,Kaiten,mma kesztyű,fémmerevítéses térdrögzítő,arccsontvédő,pontütő,fogyasztó kerék,bo,box cipő,bőr fejvédő,vászon zsák,alhasvédő,öv,Fuji,párnás térdvédő,önvédelmi felszerelés,adidas mellvédő,önvédelem,torna,Ruca Fighter,kata könyv,alkarvédő,mélyütésvédő,szamurájok,kempo,karate mellvédő,versenysportok,labdarúgás,foci,shuriken,rugalmas seikenvédő,puzzle tatami,amerikai foci,Matsuru,függeszthető zsák,joga,birkózó cipő,bandázs,aerobik,karate sípcsontvédő,csuklóvédő,tatami,karate nadrág,shotokan karate,mma,rugalmas bandázs,verseny mellvédő,zsákütő kesztyű,vállvédő,bokavédő,ju jitsu,karate szótár,alkarpajzs,balett cipő,bokagumi,bokarögzítő,judo,Everlast,bíró felszerelés,sportfelszerelés,katana,gyerek fogvédő,meleg vizes fogvédő,birkózás,női mellvédő,rácsos fejvédő,bőr pajzs,zselés fogvédő,iskolai sportfelszerelés,Bódi,kyokushin karate,budo kabát,könyv,csuklóerősítő,csuklórögzítő,szuszpenzor,judo nadrág,kiöntős fogvédő,kung fu cipő,box kesztyű,fit labda,wkf seikenvédő,birkózó fülvédő,sípcsontvédő,combvédő,önvédelmi ruha,szőnyeg,kendo,vaksz,adidas birkózó cipő,seikenvédő,szauna ruha,verseny fejvédő,wkf sípcsontvédő,tenyeres pontütő,műbőr pontütő,kézilabda térdvédő,harcművészet,budo nadrág,Adidas,Saman,budo,gumikés,aikido,judo szőnyeg,kineziológiai tapasz,BAZ megye,taekwondo,műbőr fejvédő,Kime,magnézia kocka,Borsod,nunchaku,sporteszköz,térdrögzítő,chi kung,bőr pontütő,mma sípcsontvédő,csuklómerevítő,térdvédő,thai box,neoprén térdvédő,karate kabát 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! vaksz,chi kung,rögzítőpántos fogvédő,női altestvédő,birkózás,thai box nadrág,ju jitsu,sportszár,mélyütésvédő,judo nadrág,karate szótár,zselés fogvédő,joga,expander,Borsod,thai box,önvédelmi felszerelés,fogyasztó kerék,amerikai foci,budo kabát,arccsontvédő,öv,wkf seikenvédő,kempo,aerobik,budo nadrág,önvédelmi eszköz,foci,Adidas,szauna ruha,kung fu,küzdősport,testütő pajzs,jo,judo szőnyeg,fit labda,tatami,wkf mellvédő,4F,combvédő,bokagumi,csuklórögzítő,labdarúgás,neoprén térdvédő,kézilabda,szamurájok,gyerek fejvédő,Miskolcon,táska,bőr fejvédő,miskolci,budo,kyokushin karate,alkarvédő,karate,Everlast,bőr pontütő,pontütő,csuklóerősítő,bokarögzítő,aikido,fitnesz,bokavédő,iskolai sportfelszerelés,csuklómerevítő,női mellvédő,shotokan karate,tonfa,karate kabát,rácsos fejvédő,térdvédő,vállrögzítő,combgumi,műbőr pontütő,judo ruha,sporteszköz,egykezes súly,versenysportok,box nadrág,bandázs,Saman,karate nadrág,fémmerevítéses térdrögzítő,rugalmas seikenvédő,gyerek fogvédő,sportruha,Kaiten,kineziológiai tapasz,lábszárvédő,rugalmas bandázs,birkózó fülvédő,tenyeres pontütő,adidas birkózó cipő,zsákütő kesztyű,gumikés,box cipő,seikenvédő,Kime,önvédelmi ruha,csuklóvédő,Fuji,függeszthető zsák,sportfelszerelés,shuriken,Ruca Fighter,alhasvédő,röplabda,box zsák,fogvédő,hajlított pontütő,szőnyeg,torna,wkf sípcsontvédő,vászon zsák,fejvédő,önvédelem,puzzle tatami,meleg vizes fogvédő,magnézia kocka,BAZ megye,wakizashi,zacskós fogvédő,mma sípcsontvédő,sípcsontvédő,mma,tanto,katana,kung fu cipő,herevédő,kézilabda térdvédő,alkarpajzs,bőr pajzs,adidas box cipő,kendo,bo,térdrögzítő,Kulcsszavak: sport,box kesztyű,birkózó cipő,taekwondo,mellkasvédő,verseny fejvédő,kapus kesztyű,verseny mellvédő,könyv,párnás térdvédő,térdgumi,karate sípcsontvédő,nunchaku,tapadószalag bandázs,adidas mellvédő,női mélyütésvédő,mma kesztyű,vállvédő,műbőr pajzs,Bódi,mellvédő,harcművészet,box,fa hulahopp karika,szuszpenzor,pilates,karate mellvédő,balett cipő,kata könyv,Matsuru,műbőr fejvédő,súlyemelő kesztyű,kiöntős fogvédő,judo,bíró felszerelés

  Powered by:   UWS