1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

A multiorgazmusos férfi

A könyvből megtanulhatjuk, hogyan lehet több orgazmusunk erekcióvesztés nélkül, hogyan ismerhetjük fel partnerünk vágyának jeleit, hogyan sajátíthatjuk el azokat a technikákat, melyekkel teljesen kielégíthetjük partnerünket, hogyan léphetünk túl az impotencián.

Chia mester népszerűsítő műve a szexuális kung-furól, melyet mind a nemi örömöt, beteljesülést keresők, mind a szellemi fejlődés módozatai iránt érdeklődők haszonnal forgathatják. „Ez a legjobb forrásmunka a férfiak többszörös orgazmusához” – írja róla a San Francisco Chronicle.

Háromezer évvel ezelőtt a kínaiak felfedezték, hogy a férfiak is elérhetik többször egymás után az orgazmust, ha késleltetik, sőt visszatartják a magömlést. Ez azért lehetséges, mert az orgazmus és a magömlés két külön fizikai folyamat, annak ellenére, hogy Nyugaton régóta összemosódtak. Bár nyilvánvalóan nem olyan precízen, mint a nemiség mai tudományos kutatói, az ősi kínaiak részletes feljegyzéseket készítettek megállapításaikról a későbbi nemzedékek szexuális és spirituális keresői részére.

Nyugaton az 1940-es évekig nem készült hasonló munka, amikor megjelent Alfred Kinsey úttörő jelentése, melyben hasonló felfedezésekről számol be. Jóllehet azóta több évtized eltelt, és állításait ismételten megerősítették a laboratóriumi vizsgálatok, a legtöbb férfi még mindig nincs tisztában multiorgazmikus poten­ciájával. Ezen ismeret és világos módszer híján pedig aligha érezhetik az orgazmus crescendója és a "nagy durranás" közötti különbséget.

A nyugati férfi szexualitás továbbra is helytelenül az elkerülhetetlen kiábrándulással, lehangolódással járó magömlésre ("elélvezés", "elmenetel"), mint célra összpontosít a szeretkezés örömteljes folyamata helyett. A multiorgazmusos férfi megmutatja, hogyan választhatja szét a férfi a testében az orgazmust és a magömlést, ami által az ejakuláció pillanatnyi oldódása számtalan csúccsal járó teljes testi orgazmussá alakítható. Egy multiorgazmusos férfi szavaival: "A normál, hétköznapi magömléssel az örömöm gyorsan elmúlik. Nem úgy a többszörös orgazmussal! Az így gerjesztett öröm velem marad egész nap. Emellett nem hinném, hogy ez az öröm véget érne valaha. A gyakorlat rengeteg többletenergiávallát el, így egyszerüen soha nem fáradok el. Most annyi szexben lehet részem, amennyit akarok, és én irányítom, nem az engem. Kívánhat többet egy férfi?"

A multiorgazmusos férfi bemutatja azt is, hogy elégítheti ki a férfi partnere multiorgazmusos potenciálját. Egyikük, aki három hónapja gyakorolta a könyvbeli módszereket, így számolt be tapasztalatairól: "Három nővel volt szexuális kapcsolatom, mióta gyakorolni kezdtem, és mind a három szerint velem volt a legjobb nekik az ágyban. Szó szerint ezt mondták: Ez volt a legjobb, amit valaha átéltem."

A könyvet olvasó hölgyek olyan titkokat ismerhetnek meg a férfiúi szexualitásról, amit csak kevés nő - és kevés férfi! - ismer. Az együtt olvasó párok a szexuális extázis és kielégülés olyan szintjeire bukkanhatnak, amelyekről aligha képzelték, hogy lehetségesek. Amint azt egy multiorgazmusos férfi partnernője megfogalmazta: "Mindig jókat szeretkeztünk, de most, hogy mindketten az öröm sok-sok hullámát tapasztaljuk, kapcsolatunk sokkal gazdagabbá és kiegyensúlyozottabbá vált. A többszörös orgazmus azonban csak a kezdete azoknak a mélyreható változásoknak, amelyeket ez a gyakorlat indított el a kapcsolatunkban. Szerelmünk ma már sokkal mélyebb és meghittebb, mint korábban."

A tény, hogy a férfi többszörös orgazmust élhet át, annyira megdöbbentő legtöbbünk számára, hogy csak nehezen hihetjük el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a nők többszörös orgazmusát is csak az utóbbi negyven évben ismerték fel és fogadták el "normális" -nak. Még megdöbbentőbb azoknak a nőknek a száma, akik multiorgazmusossá váltak - mihelyt megtudták, lehetséges. Az öt­venes évek óta, amikor Kinsey tanulmányozni kezdte a női szexualitást, a többszörös orgazmust átélő nők száma több mint háromszorosára emelkedett, 14 százalékról 50 fölé! Az 1980-as években két szexológus, William Hartman és Marilyn Fithian, megállapította, hogy az általuk vizsgált férfiak 12 százaléka multiorgazmusos. Amint a férfiak is felismerik, hogy rendelkeznek ez­zel a lehetőséggel, és megtanulnak néhány egyszerű módszert, egyre többen fedezik fel többszörös orgazmusra való készségüket.

A jelen könyvben mind az ősi taoista gyakorlatokat, mind a legfrissebb tudományos ismeretanyagot segítségül hívjuk, hogy be­mutassuk Önöknek, hogyan válasszák el az orgazmust a magömléstől, hogyan éljenek át többszörös orgazmust és hogyan fejlesszék általános egészségi állapotukat. A taoisták eredetileg a keresők egy csoportja volt az ókori Kínában (i. e. 500 körül), akiket különösen az egészség és a szellemi (spirituális) fejlődés érdekelt. Bár az általuk kidolgozott szexuális technikák több mint kétezer évesek, ma is éppoly hatékonyak, mint hajdanán.

 

Cím:

 
 A multiorgazmusos férfi    Ára: 1 820 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  www.borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

www.borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete box nadrág,arccsontvédő,Saman,shotokan karate,bőr pajzs,iskolai sportfelszerelés,miskolci,tenyeres pontütő,amerikai foci,bőr fejvédő,chi kung,torna,kung fu,expander,rácsos fejvédő,BAZ megye,párnás térdvédő,fogvédő,Matsuru,gumikés,női mélyütésvédő,Kime,tanto,thai box nadrág,katana,zselés fogvédő,pontütő,sportfelszerelés,bandázs,csuklómerevítő,mma,térdvédő,verseny mellvédő,karate szótár,testütő pajzs,taekwondo,fa hulahopp karika,box zsák,tonfa,női mellvédő,foci,zacskós fogvédő,adidas mellvédő,vaksz,szauna ruha,kineziológiai tapasz,neoprén térdvédő,egykezes súly,mma kesztyű,judo ruha,térdgumi,fogyasztó kerék,alkarvédő,súlyemelő kesztyű,jo,rugalmas bandázs,puzzle tatami,karate sípcsontvédő,karate,önvédelmi eszköz,verseny fejvédő,bo,fejvédő,birkózó cipő,Kulcsszavak: sport,műbőr pajzs,sporteszköz,bokarögzítő,versenysportok,bíró felszerelés,öv,adidas birkózó cipő,budo kabát,wkf sípcsontvédő,kézilabda térdvédő,szőnyeg,Kaiten,thai box,mellkasvédő,karate nadrág,box cipő,ju jitsu,fitnesz,zsákütő kesztyű,kézilabda,wakizashi,adidas box cipő,önvédelmi ruha,seikenvédő,balett cipő,Bódi,judo,vászon zsák,sportszár,labdarúgás,mélyütésvédő,vállrögzítő,kapus kesztyű,budo nadrág,Everlast,joga,könyv,bokagumi,térdrögzítő,mellvédő,lábszárvédő,csuklóerősítő,nunchaku,Ruca Fighter,mma sípcsontvédő,Miskolcon,vállvédő,küzdősport,box kesztyű,Fuji,kata könyv,birkózó fülvédő,pilates,wkf mellvédő,meleg vizes fogvédő,wkf seikenvédő,szamurájok,rögzítőpántos fogvédő,kendo,fémmerevítéses térdrögzítő,karate mellvédő,Adidas,alkarpajzs,kiöntős fogvédő,táska,birkózás,rugalmas seikenvédő,magnézia kocka,sportruha,karate kabát,gyerek fogvédő,bokavédő,röplabda,Borsod,kung fu cipő,budo,judo szőnyeg,kempo,4F,aerobik,önvédelmi felszerelés,függeszthető zsák,aikido,műbőr fejvédő,herevédő,női altestvédő,combgumi,box,szuszpenzor,shuriken,combvédő,gyerek fejvédő,műbőr pontütő,alhasvédő,tatami,bőr pontütő,csuklórögzítő,önvédelem,fit labda,kyokushin karate,hajlított pontütő,tapadószalag bandázs,sípcsontvédő,csuklóvédő,judo nadrág,harcművészet 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! vállvédő,kézilabda térdvédő,Miskolcon,karate szótár,magnézia kocka,bo,seikenvédő,Borsod,szamurájok,iskolai sportfelszerelés,box,bokagumi,judo,térdgumi,budo,joga,szauna ruha,aerobik,4F,Adidas,pontütő,kyokushin karate,Matsuru,bőr pontütő,Everlast,budo nadrág,pilates,karate sípcsontvédő,taekwondo,balett cipő,box zsák,női altestvédő,bíró felszerelés,birkózó cipő,adidas birkózó cipő,önvédelmi eszköz,alhasvédő,judo nadrág,testütő pajzs,röplabda,fémmerevítéses térdrögzítő,rögzítőpántos fogvédő,alkarvédő,kineziológiai tapasz,térdrögzítő,szuszpenzor,karate kabát,Kaiten,Bódi,bokavédő,vaksz,expander,Kime,adidas mellvédő,egykezes súly,küzdősport,thai box nadrág,súlyemelő kesztyű,zacskós fogvédő,thai box,arccsontvédő,Ruca Fighter,táska,tenyeres pontütő,önvédelmi ruha,hajlított pontütő,foci,fogyasztó kerék,fogvédő,Fuji,zsákütő kesztyű,birkózás,budo kabát,műbőr pajzs,shuriken,herevédő,wakizashi,judo szőnyeg,gumikés,lábszárvédő,rugalmas seikenvédő,bőr pajzs,kapus kesztyű,karate,kata könyv,nunchaku,önvédelem,aikido,karate nadrág,mellkasvédő,gyerek fejvédő,fitnesz,Kulcsszavak: sport,öv,alkarpajzs,tapadószalag bandázs,wkf mellvédő,térdvédő,sípcsontvédő,torna,combgumi,mélyütésvédő,shotokan karate,mma kesztyű,adidas box cipő,karate mellvédő,tatami,ju jitsu,műbőr pontütő,női mélyütésvédő,könyv,fejvédő,szőnyeg,judo ruha,box cipő,harcművészet,miskolci,rácsos fejvédő,csuklóvédő,meleg vizes fogvédő,tanto,sporteszköz,csuklórögzítő,tonfa,labdarúgás,katana,rugalmas bandázs,box kesztyű,Saman,box nadrág,chi kung,mma sípcsontvédő,BAZ megye,csuklóerősítő,zselés fogvédő,műbőr fejvédő,önvédelmi felszerelés,kung fu,birkózó fülvédő,amerikai foci,wkf sípcsontvédő,függeszthető zsák,kendo,puzzle tatami,jo,kézilabda,versenysportok,fit labda,kung fu cipő,női mellvédő,vászon zsák,sportruha,wkf seikenvédő,bandázs,combvédő,gyerek fogvédő,sportfelszerelés,bokarögzítő,kiöntős fogvédő,mma,kempo,neoprén térdvédő,mellvédő,bőr fejvédő,csuklómerevítő,párnás térdvédő,fa hulahopp karika,sportszár,vállrögzítő,verseny fejvédő,verseny mellvédő

  Powered by:   UWS