1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

A multiorgazmusos férfi

A könyvből megtanulhatjuk, hogyan lehet több orgazmusunk erekcióvesztés nélkül, hogyan ismerhetjük fel partnerünk vágyának jeleit, hogyan sajátíthatjuk el azokat a technikákat, melyekkel teljesen kielégíthetjük partnerünket, hogyan léphetünk túl az impotencián.

Chia mester népszerűsítő műve a szexuális kung-furól, melyet mind a nemi örömöt, beteljesülést keresők, mind a szellemi fejlődés módozatai iránt érdeklődők haszonnal forgathatják. „Ez a legjobb forrásmunka a férfiak többszörös orgazmusához” – írja róla a San Francisco Chronicle.

Háromezer évvel ezelőtt a kínaiak felfedezték, hogy a férfiak is elérhetik többször egymás után az orgazmust, ha késleltetik, sőt visszatartják a magömlést. Ez azért lehetséges, mert az orgazmus és a magömlés két külön fizikai folyamat, annak ellenére, hogy Nyugaton régóta összemosódtak. Bár nyilvánvalóan nem olyan precízen, mint a nemiség mai tudományos kutatói, az ősi kínaiak részletes feljegyzéseket készítettek megállapításaikról a későbbi nemzedékek szexuális és spirituális keresői részére.

Nyugaton az 1940-es évekig nem készült hasonló munka, amikor megjelent Alfred Kinsey úttörő jelentése, melyben hasonló felfedezésekről számol be. Jóllehet azóta több évtized eltelt, és állításait ismételten megerősítették a laboratóriumi vizsgálatok, a legtöbb férfi még mindig nincs tisztában multiorgazmikus poten­ciájával. Ezen ismeret és világos módszer híján pedig aligha érezhetik az orgazmus crescendója és a "nagy durranás" közötti különbséget.

A nyugati férfi szexualitás továbbra is helytelenül az elkerülhetetlen kiábrándulással, lehangolódással járó magömlésre ("elélvezés", "elmenetel"), mint célra összpontosít a szeretkezés örömteljes folyamata helyett. A multiorgazmusos férfi megmutatja, hogyan választhatja szét a férfi a testében az orgazmust és a magömlést, ami által az ejakuláció pillanatnyi oldódása számtalan csúccsal járó teljes testi orgazmussá alakítható. Egy multiorgazmusos férfi szavaival: "A normál, hétköznapi magömléssel az örömöm gyorsan elmúlik. Nem úgy a többszörös orgazmussal! Az így gerjesztett öröm velem marad egész nap. Emellett nem hinném, hogy ez az öröm véget érne valaha. A gyakorlat rengeteg többletenergiávallát el, így egyszerüen soha nem fáradok el. Most annyi szexben lehet részem, amennyit akarok, és én irányítom, nem az engem. Kívánhat többet egy férfi?"

A multiorgazmusos férfi bemutatja azt is, hogy elégítheti ki a férfi partnere multiorgazmusos potenciálját. Egyikük, aki három hónapja gyakorolta a könyvbeli módszereket, így számolt be tapasztalatairól: "Három nővel volt szexuális kapcsolatom, mióta gyakorolni kezdtem, és mind a három szerint velem volt a legjobb nekik az ágyban. Szó szerint ezt mondták: Ez volt a legjobb, amit valaha átéltem."

A könyvet olvasó hölgyek olyan titkokat ismerhetnek meg a férfiúi szexualitásról, amit csak kevés nő - és kevés férfi! - ismer. Az együtt olvasó párok a szexuális extázis és kielégülés olyan szintjeire bukkanhatnak, amelyekről aligha képzelték, hogy lehetségesek. Amint azt egy multiorgazmusos férfi partnernője megfogalmazta: "Mindig jókat szeretkeztünk, de most, hogy mindketten az öröm sok-sok hullámát tapasztaljuk, kapcsolatunk sokkal gazdagabbá és kiegyensúlyozottabbá vált. A többszörös orgazmus azonban csak a kezdete azoknak a mélyreható változásoknak, amelyeket ez a gyakorlat indított el a kapcsolatunkban. Szerelmünk ma már sokkal mélyebb és meghittebb, mint korábban."

A tény, hogy a férfi többszörös orgazmust élhet át, annyira megdöbbentő legtöbbünk számára, hogy csak nehezen hihetjük el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a nők többszörös orgazmusát is csak az utóbbi negyven évben ismerték fel és fogadták el "normális" -nak. Még megdöbbentőbb azoknak a nőknek a száma, akik multiorgazmusossá váltak - mihelyt megtudták, lehetséges. Az öt­venes évek óta, amikor Kinsey tanulmányozni kezdte a női szexualitást, a többszörös orgazmust átélő nők száma több mint háromszorosára emelkedett, 14 százalékról 50 fölé! Az 1980-as években két szexológus, William Hartman és Marilyn Fithian, megállapította, hogy az általuk vizsgált férfiak 12 százaléka multiorgazmusos. Amint a férfiak is felismerik, hogy rendelkeznek ez­zel a lehetőséggel, és megtanulnak néhány egyszerű módszert, egyre többen fedezik fel többszörös orgazmusra való készségüket.

A jelen könyvben mind az ősi taoista gyakorlatokat, mind a legfrissebb tudományos ismeretanyagot segítségül hívjuk, hogy be­mutassuk Önöknek, hogyan válasszák el az orgazmust a magömléstől, hogyan éljenek át többszörös orgazmust és hogyan fejlesszék általános egészségi állapotukat. A taoisták eredetileg a keresők egy csoportja volt az ókori Kínában (i. e. 500 körül), akiket különösen az egészség és a szellemi (spirituális) fejlődés érdekelt. Bár az általuk kidolgozott szexuális technikák több mint kétezer évesek, ma is éppoly hatékonyak, mint hajdanán.

 

Cím:

 
 A multiorgazmusos férfi    Ára: 1 820 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  www.borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

www.borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete csuklóerősítő,fitnesz,térdgumi,balett cipő,bo,egykezes súly,Borsod,rögzítőpántos fogvédő,csuklóvédő,miskolci,önvédelmi eszköz,szőnyeg,shuriken,műbőr pajzs,alkarpajzs,sporteszköz,táska,csuklórögzítő,csuklómerevítő,aerobik,judo,mma kesztyű,önvédelmi felszerelés,Adidas,labdarúgás,térdrögzítő,verseny fejvédő,adidas box cipő,ju jitsu,fa hulahopp karika,karate,mma sípcsontvédő,chi kung,wkf mellvédő,magnézia kocka,neoprén térdvédő,súlyemelő kesztyű,vállrögzítő,verseny mellvédő,Kime,gyerek fogvédő,vászon zsák,iskolai sportfelszerelés,pontütő,expander,combgumi,foci,sportfelszerelés,taekwondo,torna,meleg vizes fogvédő,kineziológiai tapasz,karate kabát,birkózó fülvédő,kata könyv,fogyasztó kerék,Bódi,judo nadrág,bőr pontütő,kendo,fit labda,bokagumi,rugalmas seikenvédő,karate nadrág,kung fu,Miskolcon,Kaiten,judo szőnyeg,box kesztyű,pilates,karate szótár,seikenvédő,hajlított pontütő,kapus kesztyű,karate sípcsontvédő,Ruca Fighter,bandázs,kyokushin karate,kézilabda térdvédő,fejvédő,birkózás,mellkasvédő,wkf sípcsontvédő,bokarögzítő,Kulcsszavak: sport,lábszárvédő,4F,Fuji,Matsuru,box zsák,vállvédő,sportszár,alkarvédő,katana,tapadószalag bandázs,könyv,tatami,függeszthető zsák,műbőr fejvédő,női altestvédő,mellvédő,testütő pajzs,joga,arccsontvédő,bíró felszerelés,tenyeres pontütő,thai box,fémmerevítéses térdrögzítő,karate mellvédő,röplabda,alhasvédő,bőr pajzs,szuszpenzor,adidas mellvédő,műbőr pontütő,herevédő,aikido,box nadrág,Saman,kempo,jo,wakizashi,gumikés,versenysportok,női mélyütésvédő,önvédelem,szamurájok,zacskós fogvédő,combvédő,kézilabda,box,budo nadrág,BAZ megye,puzzle tatami,adidas birkózó cipő,fogvédő,rácsos fejvédő,szauna ruha,bokavédő,harcművészet,sportruha,zsákütő kesztyű,térdvédő,sípcsontvédő,kung fu cipő,nunchaku,budo kabát,párnás térdvédő,judo ruha,amerikai foci,Everlast,mélyütésvédő,tanto,budo,box cipő,shotokan karate,thai box nadrág,küzdősport,mma,tonfa,öv,bőr fejvédő,rugalmas bandázs,női mellvédő,vaksz,zselés fogvédő,birkózó cipő,wkf seikenvédő,gyerek fejvédő,kiöntős fogvédő,önvédelmi ruha 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! chi kung,birkózás,katana,adidas mellvédő,alkarpajzs,fogyasztó kerék,önvédelem,bokarögzítő,shotokan karate,mma kesztyű,csuklórögzítő,fa hulahopp karika,zacskós fogvédő,balett cipő,adidas birkózó cipő,fogvédő,torna,zsákütő kesztyű,versenysportok,wkf sípcsontvédő,BAZ megye,Kaiten,sporteszköz,gumikés,foci,aikido,sportfelszerelés,kézilabda térdvédő,röplabda,box zsák,joga,rugalmas bandázs,műbőr pajzs,kempo,sportszár,iskolai sportfelszerelés,karate sípcsontvédő,önvédelmi eszköz,karate nadrág,combgumi,4F,amerikai foci,nunchaku,szuszpenzor,thai box nadrág,box kesztyű,seikenvédő,pilates,wkf seikenvédő,bíró felszerelés,gyerek fogvédő,ju jitsu,vaksz,sportruha,öv,testütő pajzs,lábszárvédő,bokagumi,Miskolcon,tapadószalag bandázs,judo szőnyeg,hajlított pontütő,bőr pajzs,küzdősport,táska,mma,Matsuru,aerobik,kung fu cipő,jo,Everlast,meleg vizes fogvédő,műbőr pontütő,csuklómerevítő,budo nadrág,judo,Saman,rögzítőpántos fogvédő,női mélyütésvédő,bandázs,box cipő,vállrögzítő,Kime,könyv,fit labda,neoprén térdvédő,egykezes súly,mellvédő,párnás térdvédő,önvédelmi felszerelés,műbőr fejvédő,expander,wkf mellvédő,tonfa,wakizashi,harcművészet,rugalmas seikenvédő,vállvédő,tenyeres pontütő,pontütő,gyerek fejvédő,karate kabát,shuriken,verseny fejvédő,szamurájok,kineziológiai tapasz,zselés fogvédő,mellkasvédő,kapus kesztyű,Bódi,birkózó fülvédő,térdgumi,puzzle tatami,Borsod,bokavédő,fejvédő,csuklóvédő,tatami,kata könyv,tanto,fémmerevítéses térdrögzítő,súlyemelő kesztyű,szőnyeg,taekwondo,kyokushin karate,bőr pontütő,judo nadrág,adidas box cipő,box nadrág,csuklóerősítő,vászon zsák,női altestvédő,kézilabda,önvédelmi ruha,box,judo ruha,bőr fejvédő,thai box,verseny mellvédő,alkarvédő,karate mellvédő,kendo,budo,miskolci,sípcsontvédő,mélyütésvédő,magnézia kocka,női mellvédő,szauna ruha,Adidas,herevédő,Ruca Fighter,arccsontvédő,függeszthető zsák,kiöntős fogvédő,kung fu,Fuji,karate szótár,térdvédő,térdrögzítő,bo,alhasvédő,combvédő,karate,rácsos fejvédő,mma sípcsontvédő,Kulcsszavak: sport,labdarúgás,fitnesz,budo kabát,birkózó cipő

  Powered by:   UWS