1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! Borsod Budosport Szaküzlet,Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete,Kulcsszavak: sport, budo, karate, judo, kung fu, box, thai box, birkózás, aikido, ju jitsu, kendo, kempo, taekwondo, amerikai foci, mma, kyokushin karate, shotokan karate, fitnesz, kézilabda, röplabda, labdarúgás, foci, aerobik, pilates, joga, bíró felszerelés, torna, iskolai sportfelszerelés, versenysportok, küzdősport, harcművészet, önvédelem, önvédelmi ruha, önvédelmi eszköz, önvédelmi felszerelés, sportruha, sporteszköz, sportfelszerelés, fejvédő, arccsontvédő, rácsos fejvédő, verseny fejvédő, bőr fejvédő, műbőr fejvédő, gyerek fejvédő, seikenvédő, wkf seikenvédő, rugalmas seikenvédő, fogvédő, rögzítőpántos fogvédő, meleg vizes fogvédő, zselés fogvédő, kiöntős fogvédő, gyerek fogvédő, zacskós fogvédő, mellkasvédő, mellvédő, női mellvédő, wkf mellvédő, verseny mellvédő, karate mellvédő, adidas mellvédő, vállvédő, vállrögzítő, csuklóvédő, csuklórögzítő, csuklómerevítő, szuszpenzor, mélyütésvédő, herevédő, alhasvédő, női mélyütésvédő, női altestvédő, combvédő, combgumi, sípcsontvédő, karate sípcsontvédő, wkf sípcsontvédő, lábszárvédő, mma sípcsontvédő, sportszár, bokavédő, bokarögzítő, bokagumi, térdvédő, térdrögzítő, térdgumi, fémmerevítéses térdrögzítő, párnás térdvédő, kézilabda térdvédő, neoprén térdvédő, birkózó fülvédő, box zsák, függeszthető zsák, vászon zsák, tatami, szőnyeg, judo szőnyeg, puzzle tatami, alkarpajzs, testütő pajzs, bőr pajzs, műbőr pajzs, pontütő, tenyeres pontütő, bőr pontütő, műbőr pontütő, hajlított pontütő, box cipő, adidas box cipő, birkózó cipő, adidas birkózó cipő, könyv, chi kung, szamurájok, kata könyv, karate szótár, magnézia kocka, vaksz, kapus kesztyű, alkarvédő, táska, box kesztyű, súlyemelő kesztyű, zsákütő kesztyű, mma kesztyű, öv, csuklóerősítő, expander, egykezes súly, budo kabát, box nadrág, thai box nadrág, judo nadrág, karate nadrág, budo nadrág, karate kabát, judo ruha, szauna ruha, fogyasztó kerék, fit labda, bo, jo, tanto, katana, wakizashi, tonfa, nunchaku, gumikés, shuriken, kineziológiai tapasz, bandázs, rugalmas bandázs, tapadószalag bandázs, balett cipő, fa hulahopp karika, kung fu cipő, Adidas, Everlast, Kime, Kaiten, Saman, 4F, Fuji, Ruca Fighter, Matsuru, Bódi, Miskolcon, miskolci, Borsod, BAZ megye
  KÍNÁLATUNK     KAPCSOLAT     RENDELÉS  


 

 

A multiorgazmusos pár

Bármilyen megdöbbentően hangzik is, mind a nők, mind pedig a férfiak képesek többszörös orgazmusra.

Ez a könyv arra tanítja Önt és partnerét, hogyan tapasz­talhatja meg a többszöri, egész testre kiterjedő orgazmust. Mindazonáltal ez csak a kezdete annak a szexualitásra vonatkozó tudásnak, amelyet bemutatunk. Ha ön és partnere mindketten multiorgazmusosak, mindketten sokkal nagyobb élveze­tet fognak egyénileg is átélni. Emellett képessé válnak arra is, hogy összehangol­ják szexuális szükségleteiket, és így a bensőségesség és eksztázis még kielégítőbb szintjeit érhetik el együtt.

A taoista szexuális tanítások, melyeket „A hálószoba művészeté”-nek is neveznek, egy ötezer éves hagyomány, melyet hosszú ideje úgy ismernek, amely a férfi többszörös orgazmusáról valamint a szexuális kielégülés egyéb titkairól szól.

Azért hozták létre, hogy a párok megtapasztalhassák az élvezetesebb és gyógyító szerelmeskedést. A szexualitásra vonatkozó szégyenérzettel és helytelen információk tömkelegével szemben, amelyben többségünk felnő, „A hálószoba művészete” megvilágosító erővel hatott.A taoista szexuális tanításokról szóló könyveket barátainknak is kölcsönadtuk ugyan, de ők azt mondták, hogy bár a gyakorlatok fantasztikusan hangzanak, de nem tudják, hogyan és hol kezdjék. Sajnos nem létezett egyszerű, lépésről lépésre haladó könyv, amely megmutatta volna a hétköznapi embereknek, mint mi, hogyan válhatnak multiorgazmusossá, és miként tapasztalhatják meg a testet (is) gyógyító, bensőséges és spirituálisan mély szerelmeskedést. Végül barátaink nem szűnő „nyaggatása” hatására úgy döntöttünk, hogy írunk egy ilyen könyvet.

Miután kiterjedt olvasást és kutatást folytattunk, nyilvánvalóvá vált, hogy ezen hagyomány leghitelesebb és leggyakorlatiasabb tanítója Mantak és Maneewan Chia. Mantak Chia hosszú éveket tanult taoista mesterektől, és a szexualitásról elsajátított bölcsességet egy sajátos rendszerbe foglalta, melyet „gyógyító szerelem”-nek nevez. Ennek hatása fokozott gyógyulás és szerelem/szeretet, valamint nagyobb élvezet és szenvedély. Emberek ezreit tanította a világon mindenütt, oktatók ezreit képezte ki, és a taoista szexuális tanítások, valamint a Tai Chi, Chi Kung és más taoista gyakorlatok kiemelkedő oktatójaként tisztelik világszerte.

Hamar rádöbbentünk, hogy a taoista mesterek maguk is orvosok voltak, akik a szexuális viselkedést részletesen és éleslátóan tanulmányozták. Minket azok a konkrét hatások érdekeltek, amelyeket a modernkori olvasó saját maga tapasztalhat meg a hálószobában. A több ezer év alatt kifejlesztett taoista felfogást és technikákat akartuk egyesíteni a legújabb tudományos kutatások tapasztalataival.

Elsősorban a férfiak számára akartunk könyvet írni, amelynek aztán A multiorgazmusos férfi címet adtuk, mert a gyógyító szerelem hatékonysága főként azon múlik, hogy a férfi mennyire képes szexuális energiájának ápolására és ideális esetben multiorgazmusossá válni. A könyv megpendített egy húrt - a világon emberek százezrei olvasták több, mint 12 nyelven.

Miközben vitaesteket tartottunk a könyvről szerte az országban, folyamatosan azt kérdezték tőlünk, mikor írunk egy könyvet párok számára, amely a nőknek is megmutatná, nem csak a férfiaknak, miként tehetik a gyógyító szerelmet életük részévé. Végül jó néhány év telt el, valamint számos vázlatot készítettünk, mire most bemutathatjuk A multiorgazmusos pár-t. Reméljük, megfelelően viszonyulunk ehhez a gazdag hagyományhoz, amikor a modern olvasók elé tárjuk azt a szexuális bölcsességet, amire oly nagy szükségünk van az érzéki zavarodottság napjaiban. Kívánjuk, hogy Ön és (esetleg jövőbeli) partnere éppoly örömöt és kielégülést találjanak, ahogyan mi a gyógyító szerelem rendkívül erőteljes és mély gyakorlataiban.


Többszörös orgazmus minden férfi számára

Kevés ember tud róla, hogy a férfiak többszörös orgazmusra képesek. Miközben ez a tény Keleten már évezredek óta ismert, és az 1940-es évektől kezdődően Nyu­gaton is igazolást nyert Alfred Kinsey és mások kutatásai nyomán, a legtöbb férfi és nő számára még mindig meglepetésként hat.

Előző könyvünkben, A multiorgazmusosos férfi-ben áttekintettük a legújabb kutatási eredményeket és ősi módszereket, melyek a férfiak multiorgazmusossá válását segítik. Arra törekedtünk, hogy olyan kézikönyvet adjunk a férfiaknak, amelynek segítségével szexuális életüket egészségesebbé és kielégítőbbé tehetik. Jelen könyv párok számára íródott kézikönyv, vagy ahogy a taoisták hívják, "pár­nakönyv", és célja, hogy mindkét fél képességeit fejlessze az egyre teljesebb élve­zet, egészség és bensőségesség érdekében.


Többszörös orgazmus minden nő számára

Annak ellenére, hogy a nők többszörös orgazmusra való képessége közismert, a nők több mint 5O%-ának vagy sosem volt többszörös orgazmusa, vagy nincs is rend­szeres orgazmusa. Ebben a könyvben bemutat juk a nőknek, miként tehetnek szert erre a képességre, azoknak pedig, akik már rendelkeznek vele, megmutat juk, ho­gyan terjeszthetik ki, és fokozhatják az orgazmust.

 

Cím:

 
 A multiorgazmusos pár    Ára: 2 095 Ft   Minimális rendelés: 1 db
 
 

 


Kiadó:
Lunarimpex

 

Kategória: Webáruház termékek / Könyvek / Életmód

 

Hasonlók: 

0

Az Ön vásárlói kosara
jelenleg üres

 

További katalógusok:

Keresés

 

Kövessen minket a Facebookon is


    


 

Felveszem a kedvenceim közé |  www.borsodbudo.hu |  Kapcsolat |  Ismerősömnek ajánlom

www.borsodbudo.hu : Borsodbudo.hu - a sporteszközök szaküzlete magnézia kocka,karate szótár,bőr pontütő,mma sípcsontvédő,szőnyeg,táska,önvédelmi ruha,sporteszköz,box,térdgumi,4F,karate kabát,kineziológiai tapasz,műbőr fejvédő,labdarúgás,női mélyütésvédő,neoprén térdvédő,bokagumi,budo kabát,tanto,önvédelem,mellvédő,Saman,vállrögzítő,box cipő,műbőr pajzs,mma kesztyű,BAZ megye,sportszár,térdvédő,könyv,kata könyv,bíró felszerelés,kiöntős fogvédő,kézilabda térdvédő,mma,shuriken,shotokan karate,mellkasvédő,Miskolcon,fogvédő,csuklóvédő,tatami,fit labda,iskolai sportfelszerelés,testütő pajzs,alhasvédő,női mellvédő,fogyasztó kerék,amerikai foci,bokarögzítő,bandázs,pontütő,budo nadrág,box kesztyű,sportruha,Fuji,bőr fejvédő,judo szőnyeg,vászon zsák,balett cipő,súlyemelő kesztyű,Borsod,adidas mellvédő,versenysportok,alkarvédő,Kaiten,taekwondo,rugalmas bandázs,Kulcsszavak: sport,küzdősport,Ruca Fighter,kung fu cipő,combvédő,vaksz,önvédelmi eszköz,karate nadrág,jo,szauna ruha,chi kung,csuklóerősítő,wkf sípcsontvédő,párnás térdvédő,birkózó fülvédő,herevédő,önvédelmi felszerelés,miskolci,tonfa,zselés fogvédő,budo,thai box nadrág,torna,fa hulahopp karika,adidas birkózó cipő,rácsos fejvédő,öv,fémmerevítéses térdrögzítő,hajlított pontütő,vállvédő,szamurájok,box nadrág,Kime,röplabda,egykezes súly,mélyütésvédő,női altestvédő,Bódi,seikenvédő,aerobik,wkf seikenvédő,verseny fejvédő,joga,gumikés,judo,zsákütő kesztyű,csuklórögzítő,rugalmas seikenvédő,rögzítőpántos fogvédő,wkf mellvédő,expander,wakizashi,kendo,birkózó cipő,gyerek fejvédő,kézilabda,tenyeres pontütő,ju jitsu,combgumi,birkózás,puzzle tatami,nunchaku,pilates,bokavédő,foci,lábszárvédő,kempo,szuszpenzor,adidas box cipő,kyokushin karate,tapadószalag bandázs,alkarpajzs,függeszthető zsák,fitnesz,csuklómerevítő,katana,Adidas,kapus kesztyű,bo,sportfelszerelés,harcművészet,meleg vizes fogvédő,judo ruha,thai box,karate mellvédő,arccsontvédő,fejvédő,Matsuru,kung fu,aikido,műbőr pontütő,karate sípcsontvédő,verseny mellvédő,gyerek fogvédő,zacskós fogvédő,térdrögzítő,sípcsontvédő,bőr pajzs,karate,Everlast,judo nadrág,box zsák 1992 óta minden téren kielégítő választékkal (ruházat, védőfelszerelés, küzdő eszközök, stb.) büszkélkedhetünk a távol-keleti (aikido, judo, ju-jitsu, karate, kendo, kung-fu, capoeira, stb.), valamint az egyéb küzdősportok (box, birkózás) területén. Vásárlóink igényei alapján folyamatosan bővítjük kínálatunkat, így megtalálhatóak nálunk egyéb sportok (kosárlabda, kézilabda stb.) mellett érmek és kupák széles választéka is. Igény esetén a feliratozást is vállaljuk. Ezen kívül beszerzünk bármilyen sportszert, vagy sporteszközt, amire kedves vevőink csak vágynak. Remélem mindenki megtalálja oldalunkon a sportszert, amit keres. De ha megtörténik a lehetetlen és mégsem, forduljon bizalommal hozzánk, szívesen állunk rendelkezésére! térdgumi,4F,tenyeres pontütő,pilates,szuszpenzor,ju jitsu,box nadrág,sípcsontvédő,önvédelmi felszerelés,sportszár,shuriken,meleg vizes fogvédő,seikenvédő,bokarögzítő,öv,magnézia kocka,táska,miskolci,mma,harcművészet,sporteszköz,Kulcsszavak: sport,adidas box cipő,alhasvédő,budo kabát,zselés fogvédő,nunchaku,box kesztyű,karate,fitnesz,vállvédő,szauna ruha,kendo,katana,Saman,vaksz,tatami,szőnyeg,fogyasztó kerék,combvédő,torna,zacskós fogvédő,Matsuru,kézilabda,versenysportok,sportfelszerelés,Kaiten,kapus kesztyű,kyokushin karate,adidas mellvédő,Miskolcon,gyerek fogvédő,combgumi,aikido,vászon zsák,könyv,kung fu,birkózás,mma sípcsontvédő,verseny mellvédő,mélyütésvédő,chi kung,wkf seikenvédő,párnás térdvédő,sportruha,kiöntős fogvédő,birkózó cipő,amerikai foci,gyerek fejvédő,Fuji,box cipő,alkarvédő,jo,bíró felszerelés,vállrögzítő,mma kesztyű,karate sípcsontvédő,rugalmas seikenvédő,iskolai sportfelszerelés,lábszárvédő,thai box nadrág,kata könyv,judo ruha,függeszthető zsák,Adidas,wkf mellvédő,csuklóvédő,bőr fejvédő,Kime,BAZ megye,Ruca Fighter,taekwondo,gumikés,karate nadrág,judo szőnyeg,karate kabát,budo,fogvédő,shotokan karate,rugalmas bandázs,tonfa,kempo,puzzle tatami,térdrögzítő,csuklóerősítő,wakizashi,birkózó fülvédő,box,aerobik,rögzítőpántos fogvédő,bo,fémmerevítéses térdrögzítő,herevédő,Bódi,Borsod,judo,szamurájok,judo nadrág,fejvédő,női mélyütésvédő,női mellvédő,expander,labdarúgás,hajlított pontütő,joga,Everlast,rácsos fejvédő,térdvédő,küzdősport,balett cipő,kineziológiai tapasz,kézilabda térdvédő,foci,box zsák,csuklómerevítő,bőr pajzs,karate mellvédő,wkf sípcsontvédő,bokagumi,tanto,súlyemelő kesztyű,karate szótár,műbőr pontütő,verseny fejvédő,thai box,budo nadrág,neoprén térdvédő,női altestvédő,csuklórögzítő,bokavédő,bőr pontütő,fa hulahopp karika,műbőr fejvédő,alkarpajzs,önvédelmi ruha,röplabda,egykezes súly,fit labda,mellvédő,testütő pajzs,bandázs,arccsontvédő,kung fu cipő,önvédelmi eszköz,zsákütő kesztyű,mellkasvédő,adidas birkózó cipő,pontütő,műbőr pajzs,önvédelem,tapadószalag bandázs

  Powered by:   UWS